2018.10.01: A VirtualPro Kft. megszünteti működését, így szolgáltatásokat a továbbiakban nem biztosít. A weboldalon egyes szolgáltatások külső webhelyre hivatkozhatnak!

Cégünkről

A VirtualPro Kft. 2018.10.01-el befejezte működését, az alábbiak archív tartalmak. Egyes szolgáltatások aloldalai más szolgáltatók ajánlataira hivatkozhatnak!

Köszönjük, hogy időt szánsz bemutatkozásunkra, engedd meg hogy a következőkben kicsit tájékoztassunk Cégünk kialakulásáról, történetéről valamint technikai hátterünkről:

vplogo.png


A VirtualPro Kft. 2012-ben alakult meg, amely vállalkozás eleinte két fővel indult el. Mi ketten hoztuk létre a VirtualPro.hu oldalt és szolgáltatásait, mi kezeltük a szervereket, illetve a beérkező kéréseket/megrendeléseket, az adminisztrációt és rendszergazdai feladatokat.

Röviddel az alakulás után szükségünk volt további munkatársakra, hogy nagyobb rendelkezésreállást, és gyorsabb kiszolgálást nyújthassunk nektek az ügyfélszolgálat terén, így azóta már négy fővel működünk, valamint számos külső megbízottal állunk kapcsolatban, főképpen a rendszerek fokozott felügyelete végett.

Cégünk egyik legfőbb erőssége az, hogy rendkívül nyitottak vagyunk az újdonságokra. Ennek eredményeképpen folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, követjük a legfrissebb technikai trendeket, és bővítjük szerverparkunkat. A szoftveres hátteret tekintve is rugalmasak vagyunk, így a lehető legszélesebb kompatibilitási réteget próbáljuk nyújtani nektek.

Csapatunk évek óta a szakmában dolgozik, így lehetőségünk nyílt magasszintű tudásra, és tapasztalatokra szert tenni az évek során. Ezt folyamatosan kamatoztatjuk rendszereink fenntartása során. 

Ne tévesszenek meg téged az áraink, mivel tudjuk jól azt, hogy hogyan lehet költséghatékony és minőségi rendszereket építeni és fenntartani. Ennek gyümölcseként, és ezen ötlettől vezérelve jött létre a VirtualPro. Az egész koncepciónk arról szól, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk széleskörben megfizethető áron. Ehhez természetesen elengedhetetlen az, hogy folyamatosan korszerűsítsünk, így bevételünk nagy részét fejlesztésekre költjük el. Amennyiben kételkednél, javasoljuk tegyél egy próbát valamely szolgáltatásunkkal, hiszen erre is biztosítunk lehetőséget.

Jelenleg 8 szolgáltatással rendelkezünk, amelyekkel kapcsolatban több éves tapasztalattal rendelkezünk. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, új funkciókat adunk hozzá a már meglévőekhez, sokszor külön felár nélkül elérhetővé teszünk prémium funkciókat.

Nyugodtan kérdezhetsz tőlünk e-mailen, vagy hívhatsz bennünket telefonon. Ügyfeleink felé lojálisak vagyunk és kéréseiket lelkiismeretesen kezeljük, erről meggyőződhetsz majd, hiszen legfontosabb számunkra a közös elégedettség.

2013-ban megkezdtünk egy komplex hálózatfejlesztést, amely keretén belül a korábbi hálózat kapacitását többszörösére növeltük. 2014-ben tökéletesítettük a DDoS (elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadás) védelmet, amely erre a nagykapacitású hálózatra épül.

 

Technikai háttér

Szolgáltatásainkat jelenleg 11 db szerver szolgálja ki. Ezek közül 9 db Magyaroszágon, három különböző adatközpontban (Dataland, Dateneum, EzIT), egy Olaszországban, egy pedig Írországban helyezkedik el DDoS védett adatközpontokban.

Magyarországi szervereink kivétel nélkül Intel alapú szervergépek. Szervereink több mint 5 Gbit/s összsávszélességgel rendelkeznek.


Köszönjük, hogy szántál időt a fentiek elolvasására, bővebben e-mail címükön tudsz érdeklődni.